Laadi alla PDF failina   Laadi alla BDOC   Prindi
Kiirgustegevusloa eelnõu avalikustamise teade
Avaldamise algus: 03.05.2021
Avaldamise lõpp: 04.05.2121
Keskkonnaamet avaldab teadaande keskkonnaseadustiku üldosa seaduse (KeÜS) § 47 lõike 2 alusel.

Keskkonnaamet teatab, et on valminud Aktsiaselts A. L. A. R. A. (registrikood: 10462309) (aadress Harju maakond, Lääne-Harju vald, Paldiski linn, Leetse tee 21) kiirgustegevusloa andmise otsuse eelnõu ja kiirgustegevusloa eelnõu. Aktsiaselts A. L. A. R. A. taotleb kiirgustegevusluba radioaktiivsete jäätmete käitlemiseks aadressil Harju maakond, Lääne-Harju vald, Paldiski linn, Leetse tee 21. Kiirgustegevusluba antakse 5 aastaks.
 

Kiirgustegevusloa otsuse eelnõu ja muude asjasse puutuvate dokumentidega on võimalik tutvuda Keskkonnaameti kodulehel elektrooniliselt aadressil https://www.keskkonnaamet.ee/et/eesmargid-tegevused/kiirgus/kiirgustegevusluba/aktsiaselts-alara-kiirgustegevusloa-taotluse.

Ettepanekuid ja vastuväiteid saab esitada kirjalikult e-posti aadressile info@keskkonnaamet.ee kahe nädala jooksul alates teate ilmumisest ametlikus väljaandes Ametlikud Teadaanded.

Kui teate avaldamisest kahe nädala jooksul ettepanekuid ja märkusi ei esitata, loobub Keskkonnaamet avaliku arutelu korraldamisest.

Keskkonnaamet
Roheline 64, Pärnu
Telefon: 662 5999
E-post: INFO@KESKKONNAAMET.EE
Teadaande avaldaja kontaktandmed:
kiirguskaitse vanemspetsialist Margit Kuulmann
Telefon: 664 4908
E-post: margit.kuulmann@keskkonnaamet.ee
Teadaande number 1752982